Pastele Antica Corte, Maffei sau Panzani şi-au făcut loc printre servicii telecom şi credite în spaţiul publicitar al televiziunilor

Autor: Bianca Dorobanţu 17.02.2017
Prime-time-ul celor mai urmărite trei televiziuni locale a fost ocupat luni seara de reclame la medicamente, la alimente şi băuturi, industria telecom, servicii financiare şi la produse electro-IT, conform datelor oferite de Mediafax Monitorizare.

Dintr-un total de 99 de spoturi TV difuzate luni seara în intervalul orar 20.00-21.00, cele mai multe au fost la industria farma şi retail farma (44), urmate de cele la alimente şi băuturi (27).

Dacă săptămâna trecută în topul celor mai difuzate reclame s-a regăsit şi industria cosmetică, pe lângă cele care ocupă în general acest top - farmaceutică şi ali­mentară -, săptămâna aceasta au intrat în prime-time şi reclamele la serviciile telecom şi la produse ale retailerilor electro-IT, după o absenţă de câteva săptămâni.

Ferrero continuă să fie lider ca număr de reclame difuzate în ce priveşte industria alimentară şi a băuturilor, însă la branduri diferite faţă de săptămâna trecută.