Germanii de la Bosch caută 100 de oameni pentru fabrica de componente electronice din Blaj, Alba

Autor: Laurentiu Cotu 14.03.2017

Producătorul de componente auto Bosch Rexroth, subsidiara locală a grupului german Bosch cu vânzări globale de aproximativ 73 mld. euro, are disponibile aproximativ 100 de locuri de muncă în centrul de producţie de la Blaj, judeţul Alba, cele mai multe joburi fiind pentru ingineri mecanici (36), ingineri electromecanici (15), ingineri automatişti (10), dar şi pentru electricieni, analişti calitate sau maiştri, potrivit Agenţiei Judeţene Pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba.

Germanii deţin pe piaţa locală unităţi de producţie pentru soluţii de mobilitate în Blaj şi Cluj, o unitate de pro­ducţie de tehnică liniară în Blaj, un centru de cercetare-dez­voltare la Cluj, precum şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara.

În Bucureşti, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele diviziilor Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi ener­gie. În plus, o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor, are sediul la Bucureşti.