Priveliştea, dotările, suprafaţa de teren pe care este amplasată o casă nu mai sunt suficiente pentru cei care caută proprietăţi. La ce se uită cumpărătorii

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu 18.03.2017

Priveliştea, dotările, suprafaţa de teren pe care este amplasată o casă nu mai sunt suficiente pentru cei care caută proprietăţi scumpe, aceştia uitându-se şi la nivelul de protecţie pe care locuinţa îl oferă ocupanţilor, scrie Wall Street Journal.

Teama de atacuri teroriste, răpiri, hoţi şi alte ameninţări îi determină pe tot mai mulţi proprietari să-şi doteze casele cu măsuri de securitate demne de James Bond, transformându-le în adevărate fortăreţe chiar dacă din afară nu par şi astfel crescându‑le preţul în eventualitatea unei vânzări. Pereţi de beton, camere de înaltă rezoluţie care urmăresc orice mişcare în casă, acces în încăperi pe bază de token special şi camere secrete de refugiu în caz de nevoie camuflate în dressinguri sunt câteva din dotările care li se par necesare proprietarilor şi care atrag şi potenţiali cumpărători. 
 

Vedeţi continuarea pe bmag.ro