Pentalog: Oferim sprijin pentru găsirea şi închirierea apartamentelor în pachetele de relocare, ca să atragem la Iaşi specialişti IT foarte buni

Autor: Adelina Mihai 27.03.2017

Furnizorul de servicii de consultanţă şi dezvoltare software Pentalog Software Factory, care are peste 600 de angajaţi în România, atrage candidaţi din alte zone ale ţării în oraşele în care are filiale oferind, ca beneficiu, sprijin în găsirea şi închirierea de apartamente pentru noii angajaţi relocaţi. Acesta este cazul unor angajaţi care au fost relocaţi la Iaşi, unde compania are peste 200 de angajaţi şi unde continuă angajările.

„La un moment dat am recrutat şi încă mai recrutăm candidaţi din zonele limitrofe printr-un program de relocare prin care specialiştii foarte buni relocaţi din alte zone primesc şi apartamente închiriate de noi, ca parte din acest pachet. Nu recrutăm zeci de persoane care să primească acest beneficiu, dar încercăm să atragem oameni foarte bine pregătiţi, chiar dacă avem costuri mai mari“, a spus Cristian Neghina, managerul filialei Pentalog Sofware Factory din Iaşi.

În ultimii trei ani Pentalog a avut la Iaşi o creştere anuală de circa 30% pe an a numărului de angajaţi,  iar pentru 2017 ţinteşte acelaşi obiectiv, ceea ce înseamnă că va recruta crica 60 de oameni anul acesta la Iaşi. „Căutăm oameni specializaţi în Php, Mobile sau Java şi investim foarte mult în partea de stagii şi formări profesionale“.

În România, Pentalog are filiale la Iaşi, Braşov, Bucureşti şi Cluj.