AFI atacă piaţa rezidenţială din Bucureştii Noi cu 1.700 de apartamente şi 2.000 de locuri de parcare. David Hay, CEO al AFI Europe: Suntem în faza de obţinere a autorizaţiilor, sperăm să începem anul acesta construcţia

Autor: Alina-Elena Vasiliu 30.03.2017

Grupul israelian de investiţii în real-es­tate AFI Europe, care şi-a consolidat pre­zen­ţa pe piaţa locală prin malluri şi clădiri de birouri, are în plan să înceapă anul acesta lu­crările de construcţii pentru un proiect rezi-den­ţial în cartierul Bucureştii Noi din Capitală.

„Pentru proiectul rezidenţial din Bucureştii Noi, AFI City, suntem în faza de obţinere a autorizaţiilor şi sperăm să înce-pem anul acesta construcţia. Va fi un proiect rezidenţial de mari dimensiuni“, a spus David Hay, CEO al grupului AFI Europe, fără a răspunde însă întrebărilor referitoare la valoarea investiţiei. Potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei, blocurile vor avea în total circa 1.700 de apartamente şi 2.000 de locuri de parcare supraterane şi subterane. Blocurile de locuinţe vor face parte dintr-un proiect cu utilizare mixtă, care se va extinde pe un teren de 148.000 de metri pătraţi.