Dezvoltatorul Unirii View: Construcţia avansează în ritm susţinut, aproximativ 60 de oameni lucrând pe şantier în fiecare zi

Autor: Alina-Elena Vasiliu 03.04.2017

Dezvoltatorul proiectului de birouri Unirii View din centrul Bucureştiului spune că lucrările subterane ale clădirii vor fi gata în trimestrul al doilea al acestui an. Construcţia a început în octombrie anul trecut şi fi finalizată complet în al doilea trimestru din 2018.

“Construcţia avansează în ritm susţinut, aproximativ 60 de oameni lucrând pe şantier în fiecare zi. În prezent, lucrările la fundaţie se apropie de final, turnarea pereţilor mulaţi şi a celor de sprijin fiind deja încheiată, în timp ce lucrările generale de excavare sunt în plină desfăşurare. Lucrările la arcarea subterană, care reprezintă prima etapă a dezvoltării, vor continua în următoarele 3 luni, clădirea urmând să depăşească nivelul solului în luna iulie. Antreprenorul general desemnat pentru Unirii View este Bog’Art, una dintre cele mai vechi şi mai renumite companii de construcţii din Bucureşti”, spun reprezentanţii dezvoltatorului într-un comunicat de presă.

Unirii View se află pe bulevardul Corneliu Coposu, va avea o suprafaţă totală de 26.880 mp şi o suprafaţă închiriabilă de 18.000 mp.