Peste 200 de turişti păgubiţi de agenţia de turism Fun Trip, care a intrat direct în faliment

Autor: Mirabela Tiron 04.04.2017
Administratorul judiciar: Cei mai mulţi turişti au plătit peste 1.500 de euro pe  excursie!
 
Agenţia de turism Fun Trip, controlată de Andrei Dinu, care vindea vacanţe exotice şi care şi-a anunţat turiştii în februarie că nu le va mai onora vacanţele, a păgubit 200 de de  persoane, arată datele făcute publice de administratorul judiciar. Compania a intrat în faliment.
 
„Pe listele furnizate de debitoarea Fun Trip sunt înscrişi 200 de turişti care au plătit excursii ce nu le-au fost onorate, deci 200 de păgubiţi. Cu asigurătorul Omniasig nu vorbim aceeaşi limbă, eu le-am dat lista cu turiştii păgubiţi de la debitoare, dar ei aşteaptă tabelul preliminar. Cei mai mulţi au cumpărat excursii de peste 1.500 de euro în destinaţii ca Japonia sau Africa“, a declarat pentru ZF Liviu Adrian Bâlcan, administratorul judiciar al Fun Trip.
 
În notificarea privind deschiderea procedurii simplificate a falimentului, emisă la îneput de martie, se arată că termenul limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor asupra averi debitorului este 14 aprilie anul acesta iar afişarea tabelului preliminar al creanţelor se va face pe 24 aprilie.