Casa Albă dezvăluie portretul oficial al Melaniei Trump. Cum arată ţinuta purtată de Prima Doamnă a Statelor Unite

Autor: Corina Zamfir 09.04.2017

Casa Albă a dezvăluit portretul oficial al Melaniei Trump, Prima Doamnă a Statelor Unite, care a purtat pentru această ocazie o jachetă neagră marca Dolce and Gabbana, scrie The Telegraph.

Însăţişarea sofisticată surprinsă în fotografie este una specifică stilului Primei Doamne.

Detaliile despre fotograf sau despre momentul în care a fost făcută fotografia nu au fost încă făcute publice, scrie BBC News.

“Sunt onorată să servesc ţara în rolul de Primă Doamnă şi abia aştept să lucrez în sprijinul cetăţenilor americani în următorii ani”, a spus Melania Trump.

Prima Doamnă locuieşte în New York alături de fiul său în vârstă de 10 ani, Barron. Cei doi se vor muta în Casa Albă după ce Barron va finaliza anul şcolar curent.

Melania Trump, cu origini din Slovenia, este a doua Primă Doamnă care s-a născut în afara Statelor Unite, după Louisa Adams, soţia fostului preşedinte al SUA, John Quincy Adams, născută la Londra.

În comparaţie cu Melania Trump, Michelle Obama a purtat cu ocazia portretului oficial o rochie neagră, fără mâneci, şi a avut în fundal interiorul unei camera de la Casa Albă. Fosta Primă Doamnă a fost criticată la acea vreme pentru faptul că a lăsat să i se vadă prea mult din piele, scrie Vogue.