ZF Live. HR Trends 2017. Iuliana Leurent, Temps: „Feelingul“ rămâne important în recrutare, indiferent de impactul tehnologiei

Autor: Bianca Dorobanţu 05.04.2017

Impactul tehnologiei asupra slujbelor este şi va continua să fie esenţial, iar activitatea unor categorii de angajaţi, cum sunt cei care se ocupau de administrarea de personal, a fost deja înlo­cuită cu platforme digitale. Cu toate acestea, con­tactul uman este şi va rămâne important în activitatea de recrutare.

„Recrutarea n-ar trebui dezumanizată, iar contactul uman rămâne esenţial. Astăzi, pentru a eficientiza timpul, facem multe interviuri pe Skype, însă simţul uman, feelingul, zona emoţio­nală rămân reale, iar discuţiile trebuie avute faţă în faţă. Pentru zona de administrare de personal discutăm despre optimizarea accesului unor tipuri de utilizatori într-un timp cât mai scurt“, a spus Iuliana Leurent, CEO al firmei de recrutare şi închiriere de forţă de muncă temporară Temps România. Ea a fost prezentă săp­tămâna trecută la emisiunea online de business ZF Live or­ganizată în cadrul ZF HR Trends 2017, eveni­mentul anual al ZF destinat pieţei muncii.