Fabrică de bere devenită mall la Cluj-Napoca

Autor: Laurentiu Cotu 10.04.2017
Familia Puşcaş estimează 3 milioane de vizitatori în primul an de funcţionare a centrului comercial de pe platforma fostei fabrici Ursus
 
Centrul comercial din cadrul proiectul Platinia, o investiţie de peste 25 mil. euro ce cuprinde o galerie comercială, un aparthotel şi un proiect rezidenţial, se aşteaptă în primul an de funcţionare la 3 milioane de vizitatori. Întregul proiect este dezvoltat de omul de afaceri Vasile Puşcaş pe terenul fostei fabrici de bere Ursus din Cluj-Napoca.
 
Platinia Shopping Center s-a deschis sâmbătă, având ca principale ancore retailerii Mega Image, care intră pe piaţa din Cluj cu un magazin de aproximativ 1.000 mp, şi H&M, cu un magazin de circa 2.000 mp.
 
Platinia Shopping Center este amplasat la parterul şi la mezaninul ansamblului Platinia, având o suprafaţă utilă de aproximativ 13.000 mp şi o suprafaţă închiriabilă de 11.000 mp, care va găzdui circa 50 de retaileri. În Cluj-Napoca mai sunt operaţionale centrele comerciale Vivo! (fostul Polus Center) şi Iulius Mall.