Producătorul de băuturi spirtoase Alexandrion începe un parteneriat pentru importul de prosecco şi vinuri premium cu Bottega din Italia

Autor: Mădălina Dediu Panaete 10.04.2017

Alexandrion Group, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa băuturilor spirtoase, începe importul de produse precum prosecco, spumante, vinuri, lichioruri, grappa şi limoncino din portofoliul producătorului italian Bottega.  Distribuţia produselor se va face în toate tipurile de comerţ, în funcţie de profilul consumatorului. Produse precum Bottega Gold şi Gold Rose se vor distribui doar în locaţiile premium şi super premium din Horeca.

Alexandrion Group este un importator selectiv şi de aceea ne concentrăm pe parteneriate strategice. Prin colaborarea cu Bottega SpA facem primul pas dintr-un plan mai amplu (...). Toate partneriatele noastre de până acum au fost gândite la nivel strategic şi global şi am început prin a importa selectiv produse pentru piaţa din România. Alexandrion Group are deja parteneriate strategice cunoscute cu William Grant & Sons, Marie Brizard, Camus, Synergy, Fratelli Branca, Piper-Heidsieck”, a declarat  Nawaf Salameh, CEO Alexandrion Group. De asemenea, din portofoliul companiei se vor regăsi şi vinuri aşa cum este Brunello di Montalcino, destinat mai ales canalului Horeca.