Doi noi vicepreşedinţi în cadrul echipei executive de la Raiffeisen Banca pentru Locuinţe, bancă ce aşteaptă avizul Parlamentului pentru a reîncepe vânzările

Autor: Mona Scarisoreanu 19.04.2017

Raiffeisen Banca pentru Locuinţe şi-a completat echipa de conducere executivă cu doi noi vicepreşedinţi - Ileana Cioana, responsabilă de divizia distribuţie, şi Ionel Fierascu, responsabil de divizia operaţiuni. 

Anterior, Ileana Cioana a ocupat poziţia de director executiv produse de creditare pentru corporaţii. Ea lucrează în cadrul Raffeisen Bank din anul 2002 ca director în divizia corporaţii, iar până în 2002 a activat în cadrul ABN Amro Bank România.  

Pe de altă parte, Ionel Fierascu lucrează în cadrul Raiffeisen din 2001, iar anterior a lucrat la Banca Agricolă. Activitatea Raiffeisen Banca pentru Locuinţe este blocată de o investigaţie a Curţii de Conturi, care acuză banca că pentru majoritatea contractelor de economisire-creditare de peste 5 ani nu a condiţionat acordarea primei de stat de obligativitatea justificării prin documente a utilizării în scop locativ a sumelor economisite.