Furnizorul brazilian de servicii IT Stefanini: Anul acesta ajungem la 1.800 de angajaţi în România

Autor: Ioana Nita 19.04.2017

Furnizorul brazilian de servicii IT Stefainini IT Solutions, cu afaceri de un miliard de dolari la nivel global, are în plan să-şi crească numărul de angajaţi de pe plan local cu încă 200-300 de persoane anul acesta, urmând să ajungă astfel la o echipă de aproape 1.800 de persoane în România.

„În prezent avem peste 100 de po­zi­ţii deschise în centrele din România. Ne aşteptăm ca la finalul aestui an să ajungem la circa 1.700-1.800 angajaţi în total pe plan local“, a declarat Marco Stefanini, fonda­torul şi preşedintele Stefanini IT Solutions, în cadrul unei vizite în România. Compa­nia, prezentă pe piaţa locală din 2010, a ajuns anul trecut la afaceri de peste 35 milioane de euro şi la o echipă de aproa­pe 1.500 de persoa­ne în cele trei centre lo­cale din Bucureşti, Sibiu şi Târgu-Mureş.

România reprezintă hub-ul companiei bra­ziliene pentru livrarea serviciilor IT în Europa, centrul local coordonând şi birourile din Polonia şi Moldova. Astfel, atât din punctul de vedere al veni­tu­rilor generate, cât şi al nu­mă­rului de angajaţi, hub-ul Stefanini din Ro­mânia este cel mai mare din Europa.

La nivel global, Ste­fanini are peste 24.000 de angajaţi, fiind prezent în peste 39 de ţări.