Cu o lună înainte de inaugurare, Vastint anunţă primii chiriaşi pentru 10% din Timpuri Noi Square

Autor: Bogdan Alecu 20.04.2017

Vastint România, dezvoltatorul proiectului Timpuri Noi Square, a semnat primele contracte de închiriere pentru 3.350 mp de spaţiu de birouri sau circa 10% din suprafaţa primelor două clădiri de birouri. Acestea vor fi gata în luna iunie a acestui an.

Primul chiriaş este compania dcs plus, furnizor de soluţii IT pentru indus­tria de turism şi călătorii şi care a con­tractat o suprafaţă de 1.675 mp, con­trac­tul fiind intermediat de compania de consultanţă imobiliară CBRE. Al doilea chiriaş este Impact Hub Bu­cureşti, care a contractat tot 1.675 mp

„Impact Hub Bucureşti îşi va nutarea activităţile în Timpuri Noi Square pe parcursul trimestrului trei al acestui an. Au ales proiectul Vastint datorită eta­jelor eficiente şi a nevoii de  activa într-un ansamblu de birouri de clasa A loca­lizat în centrul oraşului“, a spus Eduard Turcoman, broker senior la Cushman & Wakefield Echinox.

Prima clădire are 13.410 mp de birouri şi 262 de locuri de parcare, în timp ce a doua are 19.160 mp de birouri şi 374 locuri de parcare.