Spitalul Monza: „Primul trimestru al acestui an a fost peste nivelul preconizat, am avut creştere de 58%”

Autor: Mirabela Tiron 01.05.2017
Spitalul privat Monza din Capitală, controlat de italienii de la Policlinico di Monza, cel mai mare spital privat din ţară pe chirurgie cardiovasculară şi cardiologie intervenţională, şi-a crescut afacerile cu 58% în primul trimestru din acest an faţă de perioada similară a anului trecut.
 
„Primul trimestru al acestui an a fost peste nivelul preconizat, înregistrând o creştere cu 58% a afacerilor faţă de pe­rioada similară a anului trecut. În prima parte a anului am realizat 2.000 de ope­raţii, iar cea mai spectaculoasă creş­tere a fost înregistrată la cardiologia inter­ven­ţională, datorita parteneriatului stabilit cu Centrele de Excelenţă ARES. În urma acestuia, numărul pacienţilor ope­raţi prin intervenţii minim-invazive s-a triplat. Aşteptăm, de asemenea, o creş­tere şi în a doua parte a anului, ba­zân­du-ne pe investiţiile recente”, a decla­rat pentru ZF Carmen Drăgan, pre­şe­dintele Spitalului Monza din Ca­pitală.
 
Spitalul Monza finalizat anul trecut cu afaceri de 74,3 milioane de lei, iar pentru anul acesta conducerea bugetase o creştere de minimum 15%, potrivit ultimelor declaraţii.