Lanţul ANA Pan deschide o nouă cofetărie pe Splaiul Independenţei din Capitală

Autor: Mirabela Tiron 01.05.2017
Lanţul de cofetării ANA Pan, dezvoltat de familia Copos la începutul anilor ’90, deschide la început de mai o nouă cofetărie în zona Izvor a Capitalei, pe Splaiul Independenţei, în apropiere de restaurantul SpringTime.
 
„Investiţia se ridică la 75.000 de euro, iar cofetăria are 80 de metri pătraţi. Deschiderea va avea loc la început de mai, este o cofe­tărie ANA Pan“, a declarat pentru ZF Cătălin Me­tehău, direc­torul ge­ne­ral al ANA Pan. Lanţul operează în pre­zent 20 de ma­gazine, din care şase sunt în super­mar­keturile Me­ga Image din Capitală. Tot în acest an, ANA Pan are în plan să deschidă magazine şi în provincie, în Cluj, Braşov sau Timi­şoara. „Suntem în discuţii pentru spaţii în provincie“.
 
Anul trecut, compania a intrat în centrul comercial Bucureşti Mall din Capitală cu un magazin ANA Baking Co., pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, o investiţie de 150.000 de euro. Acesta este al treilea magazin ANA Baking Co., lanţul operând alte două magazine sub acest concept pe Calea Dorobanţilor şi în centrul comercial Plaza.