(P) OPENVILLE, principalul centru de business şi shopping din vestul ţării, se dezvoltă în inima Timişoarei

Autor: Publicitate 11.05.2017

*peste 130.000 mp spaţii office * cea mai înaltă clădire de birouri din România * 131.000 mp de retail * peste 430 de magazine * parc de peste 55.000 mp * 4.050 de locuri de parcare

Cel mai bun concept de mixed-use adaptat pieţei din Timişoara: pol regional de birouri, care oferă echilibru între confortul orelor petrecute la birou şi accesul la facilităţile de care angajaţii au nevoie în timpul programului de lucru şi după; loc în care să îţi petreci ziua la cumpărături, să te plimbi prin parc, să te relaxezi la cafenele şi să participi la evenimente culturale. Toate acestea vor deveni posibile în centrul Timişoarei, prin ansamblul mixt Openville, pe care compania IULIUS îl dezvoltă în prezent, în vecinătatea Iulius Mall.

Proiectul Openville, ale cărui lucrări de construcţie sunt în plină desfăşurare, este conceput ca un centru urban care include toate elementele necesare unui stil de viaţă activ, concentrate în acelaşi loc, permiţând economisirea de timp.

CEA MAI MARE DEZVOLTARE CU DESTINAŢIE MIXTĂ DIN VESTUL ROMÂNIEI

Localizat în inima Timişoarei, Openville va fi o destinaţie unică în vestul ţării, cu impact regional, inclusiv peste graniţă: va reprezenta cel mai bun loc în care să lucrezi şi o destinaţie aparte de cumpărături şi relaxare.

Proiectat după conceptul „lifestyle center”, Openville va integra Iulius Mall Timişoara într-un ansamblu cu funcţiuni mixte, care va include spaţii office clasa A, noi branduri şi opţiuni aparte de petrecere a timpului liber.

Astfel, Openville oferă o combinaţie sinergică ce va reuni: peste 130.000 mp de spaţii de birouri în 7 imobile clasa A, printre care şi cea mai înaltă clădire din România (155 m), 60.000 mp de spaţii comerciale adiţionale, un total de 430 de magazine, restaurante şi cafenele tematice cu privelişte spre zone verzi, cinema multiplex, patinoar în aer liber, carusel pentru copii, un fresh market şi patru săli de evenimente. În plus, timişorenii vor avea la dispoziţie şi cel mai mare parc suspendat din România, de peste 55.000 mp şi 4.050 de locuri de parcare, subterane şi supraetajate.

POL REGIONAL DE BUSINESS: PESTE 130.000 MP DE SPAŢII OFFICE, ÎN 7 CLĂDIRI

Să lucrezi în ansamblul Openville înseamnă acces imediat la o gamă de facilităţi utile în viaţa de zi cu zi, disponibile la doi paşi, în Iulius Mall Timişoara: de la zona de food court, restaurante şi cafenele pentru pauzele de masă, până la centru de fitness, sute de magazine, cinema multiplex etc. În plus, presupune acces la numeroase servicii: de la grădiniţă, cabinete medicale, asigurări, curăţătorie, spălătorie, până la agenţii de turism, coafor şi chiar birouri ale instituţiilor publice.

Prima clădire de birouri United Business Center a fost inaugurată în luna ianuarie, imobilul de 18.000 mp fiind închiriat integral de companii din IT şi automotive. În paralel, se lucrează la cea de-a doua clădire office, cu o suprafaţă de 13.000 mp, care va fi finalizată în vară, şi la o parcare supraetajată cu peste 900 de locuri, funcţională din această toamnă.

În curând, vor începe lucrările de construcţie la trei noi clădiri de birouri, cu o suprafaţă totală de 73.000 mp, care vor fi livrate pe piaţă într-un termen cuprins între 12 şi 18 luni.

Tot în acest an, vor fi demarate lucrările de extindere a Iulius Mall Timişoara, care îşi va dubla suprafaţa închiriabilă, ajungând la peste 131.000 mp.

Openville Timişoara presupune o investiţie în valoare de peste 220 milioane de euro a companiei IULIUS.