Andreea Comşa, Premier Estate: În Bucureşti sunt peste 500 de proiecte imobiliare în piaţă, clienţii vor tot mai mult apartamente cu 3-4 camere

Autor: Bogdan Alecu 16.05.2017
Numărul tranzacţiilor cu apartamente de familie cu trei sau patru camere este în creştere, iar acest lucru se reflectă în valoarea medie a tranzacţiilor imobiliare, potrivit datelor Premier Estate Management, unul din principalii jucători de pe piaţa locală de consultanţă imobiliară.
 
Compania a înregistrat o creştere cu 85% a numărului de tranzacţii încheiate în primele patru luni ale anului, în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Valoarea cumulată a proprietăţilor tranzacţionate depăşeşte 20 mil. euro în intervalul ianuarie-aprilie din acest an.
 
Valoarea medie a tranzacţiilor inter­mediate de Premier Estate a fost de 110.600 euro, cu 35% mai mult decât anul trecut.
 
 „Acest fapt este justificat de creşterea interesului cumpărătorilor pentru segmentul nou şi apartamentele mai mari, cu trei şi patru camere, al căror preţ mediu depăşeşte 100.000 de euro. De altfel, cele mai tranzacţionate apartamente sunt cele de 3 camere, atât în Bucureşti, în ansambluri rezidenţiale precum Ibiza Sol şi Asmita, cât şi în Timişoara, în ISHO, în proiectul dezvoltat de antreprenorul local Ovidiu Şandor“, a spus Andreea Comşa, CEO al Premier Estate Management.