Registrul Comerţului se aliază cu Bursa şi o companie de brokeraj într-un proiect pentru a convinge antreprenorii români să ia bani de pe Bursă decât de la bancă

Autor: Cristina Bellu 18.05.2017
Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC) în colaborare cu Bursa de Valori (BVB) şi compania de brokeraj Prime Transaction au dema­rat un proiect care vizează atragerea an­tre­pre­norilor români spre piaţa de capital.
 
Într-o primă fază, proiectul vizează municipiul Bucureşti şi face parte dintr-un acord de parte­neriat general semnat de cele trei instituţii.
 
„Prin această cooperare, avem şansa de a îmbu­nătăţi peisajul antreprenorial local din Ro­mânia, precum şi de a ajuta companiile private să crească pentru a-şi atinge întregul potenţial“, de­clară Lucian Anghel, preşedintele Bursei de Valori Bucureşti.
 
La rândul său, Valentina Burdescu, director general al Registrului Comerţului, apreciază că acest demers vine în întâmpinarea mediului de afa­ceri prin promovarea unui domeniu cu un po­tenţial încă neexploatat în România.