Dacia intră într-o nouă etapă. „Angajăm oameni specializaţi pe controlul roboţilor“

Autor: Bogdan Alecu 24.05.2017

Viitorul sediu al Grupului Renault, proiectul de aproape 40.000 mp ce va fi dezvoltat de omul de afaceri Simon Roth în parteneriat cu Ioannis Papalekas, va reuni toate cele cinci centre principale ale francezilor din Bucureşti şi este privit din interior drept un „proiect de management“.

„Acum birourile Renault sunt împărţite în cinci locuri în Bucureşti printre care West Gate, centrul tehnic în Pipera, iar în centru sunt centrul de design şi Renault Credit. Se pierde mult timp pe drum între locuri. Avem un proiect decis ce va fi gata în 2019 într-o singură locaţie. Nu este un proiect de mutare sau imobiliar, este un proiect de management, birouri noi, toate facilităţile necesare pentru a fi eficienţi. Proiectul decurge conform programului“, a spus Yves Caracatzanis, preşedintele şi directorul general al Automobile Dacia.

El a subliniat că planul pentru birouri face parte din strategia de a investi în eficientizarea angajaţilor, alături de îmbunătăţirea condiţiilor de muncă de la uzina de la Mioveni.

„Aşteptările clienţilor sunt tot mai mari şi din acest motiv am instalat roboţi pentru a creşte calitatea percepută. În plus, am angajat oameni specializaţi pe controlul roboţilor pentru acest motiv“, a explicat Yves Caracatzanis.