Speranţa politică a corporatiştilor din România a clacat: Nicuşor Dan confirmă demisia din USR şi spune că va da explicaţii joi după-masă

Autor: Gabriel Pecheanu 01.06.2017

”Azi de la ora 14 la sediul grupului parlamentar al USR din Camera Deputatilor voi susţine o conferinţă de presă în care voi detalia şi voi explica demisia mea din USR”, a anunţat Nicuşor Dan pe Facebook.

Deputatul USR Dan Barna a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că Nicuşor Dan nu a fost de acord cu decizia Biroului Naţional de a nu susţine modificarea revizurii Constituţiei şi a anunţat că va demisiona, precizând că însă că nu s-a înregistrat nicio demisie.

"A fost o şedinţa în care spiritele s-au încins destul de mult. În urma ei a fost o decizie a Biroului Naţional de poziţionare împotriva modificării Constituţiei. Nicuşor Dan a precizat că nu este de acord cu acestă poziţionare şi în acest context s-au spus multe lucruri. Nu există o demisie înregistrată", a declarat deputatul Dan Barna, la solicitarea MEDIAFAX.

Solicitat să precizeze dacă Nicuşor Dan a declarat în şedinţă că va demisiona din funcţia de conducere a partidului, Barna a răspuns că "este unul dintre aspectele exprimate în cadrul discuţiilor".