Tinerii care vor lua 10 la bacalaureat vor avea acces gratuit la NEVERSEA şi UNTOLD

Autor: Cătălin Legănel 06.06.2017

Organizatorii UNTOLD au anunţat, marţi, că şi în acest an continuă tradiţia de a oferi gratuitate la festival tinerilor care iau 10 la examenul de bacalaureat.

”Şi pentru că 2017 a adus un nou festival în familia UNTOLD, reprezentanţii celui mai bun festival din Europa au decis ca tinerii care vor lua 10 la Bac merită să aibă acces gratuit şi la NEVERSEA. (…) În plus, toţi cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară, vor putea achiziţiona abonamentul cu reducere la cele două festivaluri, între 6 iunie şi 10 iulie”, arată organizatorii celor două festivaluri într-un comunicat de presă.

Astfel, tinerii pot achiziţiona abonamentul la UNTOLD cu o reducere de 150 de lei plus taxe din preţul final al abonamentului, în timp ce la abonamentul la NEVERSEA primesc o reducere de 195 de lei, plus taxe.

”Ca în fiecare an, şi în 2017 susţinem performanţa în educaţie şi încercăm să le oferim tinerilor variante cât mai creative de a ajunge la evenimentele pe care le-au aşteptat tot anul. Şi pentru că familia UNTOLD s-a mărit cu încă un festival, cel mai mare de pe litoralul românesc, NEVERSEA, cei care dau BAC-ul anul acesta sunt şi mai norocoşi pentru că vor avea distracţie dublă”, susţine Adrian Chereji, director de marketing şi comunicare UNTOLD&NEVERSEA.

Toţi absolvenţii care doresc să participe la campanie trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/bacde10 şi să completeze corect formularul cu adresa de mail validă, unde va primi abonamentele achiziţionate.

În campania de anul trecut 65 de absolvenţi care au promovat examenul de bacalaureat cu nota 10 au primit abonamente cadou la cea mai tare petrecere a anului 2016, UNTOLD.

Alţi peste 3.500 de tineri au primit reducere la abonament.