Lanţul românesc Salad Box deschide un restaurant la New York. „Am semnat recent pentru a doua locaţie în SUA, în Manhatttan. Prima a fost în Miami."

Autor: Adelina Mihai 22.06.2017

Lanţul de restaurante cu servire rapidă Salad Box, fondat în urmă cu cinci ani de patru antreprenori români, va deschide anul acesta primul restaurant în New York. Aceasta este a doua destinaţie de investiţii făcute de antrepenorii români în Statele Unite după ce luna trecută au deschis un restaurant în Miami.

„Am semnat recent pentru a doua locaţie în SUA, în Manhatttan, TriBeCa (cartier din sudul Manhattan-ului – n.red.), o zonă care are un mare potenţial şi de la care am mari aşteptări. Prima a fost în Miami. Este un pas mare înainte pentru brand să fim prezenţi la New York. Este o concurenţă mare, investiţiile sunt destul de mari, dar pe de altă parte ne permit să ne dezvoltăm la alt nivel decât în România sau în altă ţară europeană“, a spus Dan Isai, CEO al Salad Box.

Salad Box are peste 50 de restaurante în România, iar în 2016 a deschis restaurante în Ungaria şi în Algeria. Anul acesta, companiaa intrat pe piaţa din SUA şi pe cea din Marea Britanie.

De asemenea, compania a încheiat contracte pentru a intra pe mai multe pieţe în 2017, în prezent fiind semnate, în construcţie sau aproape de deschidere restaurante Salad Box şi în Italia, Spania, Franţa, Bulgaria, Olanda şi Irlanda.