Daniel Mischie, CEO-ul grupului City Grill: Vom paria în continuare pe brandul Trattoria Buongiorno

Autor: Cristina Roşca 27.06.2017

Grupul City Grill va continua expansiunea brandului Trattoria Buongiorno, fiind în negocieri pentru a închiria o serie de spaţii sau chiar pentru a prelua anumite restaurante deja existente, a spus Daniel Mischie, CEO-ul grupului controlat de antre­prenorul Dragoş Pe­tres­cu.

 „Vom continua expansiunea sub acest brand. Momentan suntem în negocieri pentru a închiria o serie de spaţii sau chiar pentru a prelua anumite restaurante deja existente”, explică Mischie.

Compania a deschis săptămâna trecută un restaurant sub acest nume în centrul istoric, la intersecţia străzilor Stravopoleos şi Smârdan. Unitatea este tot într-un spaţiu închiriat, pe o suprafaţă de 500 mp. Investiţia a fost de 350.000 de euro, fonduri proprii.

„Această deschidere este de fapt o relocare. În urmă cu circa un an şi jumătate noi am închis o unitate la intrare pe Strada Franceză în centrul istoric. A fost o decizie luată ca urmare a intrării în vigoare a legii clădirilor cu bulină.”

La finalul anului trecut grupul avea afa­ce­ri cumulate de circa 135 mil. lei (30 mil. euro), în urcare cu circa 17%. Pentru acest an este bugetat un avans similar, până la circa 36 mil. euro.