"Acum 20 de ani...". Urarea sportivilor români în ziua în care ProSport împlineşte două decenii de viaţă. Echipa de vis: Nadia, Hagi, Năstase. Plus: tricoul lui Popescu şi săritura Drăgulescu, pasa lui Mutu, aterizarea lui Oprea şi surpriza Sandrei

Autor: Pro Sport 02.07.2017

Pot fi povestiţi 20 de ani în 20 de minute? Poate da, poate nu. Se pot comprima 20 de ani în 20 de rânduri? Puţin probabil. În 20 de cuvinte se poate transmite un mesaj puternic? Cu siguranţă. Pentru că oamenii care au ales să-ţi transmită o urare, prin intermediul nostru, ţie, prietene ProSport, au ştiut mereu cum să ajungă la tine. Şi când au plecat spre vestiare cu privirea rătăcită într-un smoc de iarbă, şi când au dormit pe o uşă din lemn, culcată la podea, pentru ca durerile la coloană să dispară până la concursul de gimnastică ce avea să vină. Şi când au primit Cupa sub privirea ageră a Regelui Juan Carlos, şi când au devenit unicele campioane olimpice ale României la Rio.

În urmă cu fix 20 de ani ţi se umezeau ochii atunci când deveneai un absolvent de canto, sperând să prinzi un bilet la un turneu final rezervat de Hagi şi Popescu. În urmă cu fix 20 de ani, trecerea dinspre Atlanta spre Sydney se făcea lin. Cu profesionalism şi încredere. Cu antrenori care încă nu plecaseră în străinătate, scârbiţi de un sistem opac.

Vedeţi VIDEO aici