PeliFilip a asistat GTC în achiziţia clădirii de birouri Cascade din Capitală, o tranzacţie de 9 mil. euro

Autor: Cristina Bellu 04.07.2017

Casa de avocatură PeliFilip a asistat compania imobiliară GTC (Global Trade Center) în achiziţionarea clădirii de birouri Cascade Office Building de pe strada Buzeşti, aproape de Piaţa Unirii din Capitală, într-o tranzacţie care s-a ridicat la 9 milioane de euro.

Imobilul care are o suprafaţă de 4.300 metri pătraţi a fost dezvoltat în 2004 de către fondul de investiţii olandez East & Central European Ven­ture Capital.

Ne bucurăm că GTC ne-a ales să fim parte dintr-un proiect atât de important pentru grup. Aceasta este cea de-a treia tranzacţie importantă din ultima săptămână în care a fost implicată echipa noastră, a declarat Oana Badărau, Partner şi Head of Real Estate, PeliFilip.

Casa de avocatură a acordat asistenţă juridică şi în tranzacţii anterioare, în cadrul cărora GTC a cumpărat clădirile de birouri Premium Plaza şi Premium Point.

Departamentul de real estate al PeliFilip, coordonat de Oana Bădărău, reuneşte 13 avocaţi, dintre care 2 parteneri şi 5 avocaţi seniori. Echipa şi-a dobândit reputaţia prin participarea la cele mai importante tranzacţii de pe piaţa locală, în 2016 fiind implicată în peste 20 proiecte de real estate de top.