Noi locuinţe la orizont. Forte Partners: Avem în portofoliu mai multe terenuri, pentru proiecte strategice ce urmează să fie construite în următorii ani

Autor: Alina-Elena Vasiliu 07.07.2017
Zona de nord a Capitalei se aglomerează cu locuinţe, după ce mai mulţi dezvoltatori au anunţat că au în plan să construiască ansambluri rezidenţiale Dezvoltarea pe rezidenţial vine după mai mulţi ani în care zona a fost acaparată de numeroase proiecte de birouri.

Dezvoltatorul imobiliar Forte Partners, condus şi fondat de Geo Mărgescu, investeşte 37 mil. euro în proiectul rezidenţial Aviaţiei Park din cartierul Aviaţiei din Bucureşti. Compania va demara lucrările de construcţie vara aceasta şi spune că a rezervat deja peste 60 de apartamente în etapa de prevânzare. Aviaţiei Park va avea în total 352 de unităţi. Proiectul va include patru clădiri şi se va livra în două etape. Prima fază include două blocuri cu 176 de apartamente şi studiouri, care se vor finaliza în termen de 18 luni de la data începerii lucrărilor, adică la începutul lui 2019. În cea de-a doua etapă se vor preda următoarele 176 de unităţi, a căror livrare este prevăzută pentru şase luni de la data finalizării primei faze. An­samblul se va dezvolta pe un teren din fosta fabrică de pâine Băneasa. „Terenul a fost achiziţionat în 2016, iar valoarea tranzacţiei este confidenţială. În prezent, Forte Partners deţine în portofoliu mai multe terenuri, fiind un dezvoltator cu viziune pe termen lung, care dezvoltă proiecte strategice ce urmează să fie construite în următorii ani“, spun reprezentanţii Forte Partners.