Bauer, producător de vin din Drăgăşani: „Primim turişti din toată lumea, iar rezervările le facem cu 1-2 luni în avans“

Autor: Cristina Rosca 10.07.2017

Producătorul Bauer a lansat primul său vin în 2012, iar în prezent realizează anual 28.000-30.000 de sticle, pe care le vinde exclusiv în HoReCa şi magazine specializate.



Oliver şi Raluca Bauer au pus bazele producătorului de vin care le poartă numele în urmă cu câţiva ani.

„La Crama Bauer lucrăm şase hectare în zona Drăgăşani“, spune Raluca Bauer, care împreună cu soţul său se ocupă de operaţiuni.

„Întotdeauna oaspetii noştri sunt primiţi de către noi, oa­menii direct implicaţi în producţie, cu informaţiile pro­funde şi corecte despre produs. Vizita în cramă este ghi­dată, pentru a se face introducerea în procesul de vinificaţie şi pentru a înţelege care sunt etapele, de la îngrijirea viei până la îmbutelierea sau stocarea vinului. Continuăm apoi cu partea practică, degustarea vinurilor“, explică şi Oliver Bauer.