Marius Ivan face încă un exit, de la centrul comercial Pipera Plaza. Alpha Property Development, care a dezvoltat magazine Kaufland şi Lidl, devine unicul proprietar

Autor: Alina-Elena Vasiliu 11.07.2017

Omul de afaceri Marius Ivan a ieşit din acţionariatul proiectului Pipera Plaza, potrivit unui anunţ publicat în Monitorul Oficial. Antreprenorul a dezvoltat acest proiect din Voluntari împreună cu Alpha Property Group, parte a grupului ceh InterCora, către care de altfel Marius Ivan şi-a şi vândut participaţia. Antreprenorul este şi fondator al afacerilor din industria vopselelor Düfa şi Henker Bautechnik, dar şi dezvoltatorul proiectului de birouri North Gate.

Pipera Plaza este un proiect comercial cu o suprafaţă de aproximativ 10.000 mp inaugurat acum mai puţin de doi ani. Ancoră în Pipera Plaza este retailerul Lidl. Printre chiriaşi se mai numără Pepco, Takko, dm drogerie markt, Deichmann, JYSK şi Flormar, potrivit paginii de Facebook a proiectului.

Centrul comercial a fost dezvoltat în locul fostei pieţe Pipera şi este operat de compania Pipera Retail Development One.