(P) Cum recunoşti potenţialul ridicat al unei investiţii imobiliare?

Autor: Publicitate 11.07.2017

Pentru a fi rentabilă pe termen scurt, mediu sau lung, o investiţie imobiliară pe piaţa apartamentelor de lux trebuie să îndeplinească cele patru condiţii de bază:

Amplasament

Suprafaţă utilă

Confort

Calitatea materialelor folosite

Toate cele patru sunt trecute cu calificativ maxim de unul dintre cele mai ambiţioase şi inedite proiecte imobiliare ale Bucureştiului: Parisian Views Residence.

Ansamblul rezidenţial conţine 18 apartamente unice, distribuite pe o suprafaţă totală de 2000 de metri pătraţi, în plin centrul Capitalei, pe strada Gheorghe Manu, la numărul 7. Primele trei etaje oferă câte un singur apartament pe nivel, în timp etajele 4-6  dispun de patru unităţi locative de câte 2 sau 3 camere, iar ultimele 2 nivele desfăsoară 2 penthouse-uri . Apartamente luminoase, cu zone de living generoase şi personalităţi distincte, cu accente boeme, construite astfel încât să ofere intimitate, fiecare dintre ele amintind de locuri vestite ale celei mai frumoase capitale a lumii: Parisul.

Noutatea absolută este modul în care ansamblul reuşeşte sa îmbine atmosfera şi spaţiile generoase ale contrucţiilor de la sfârşit de secol 19, cu liniile elegante ale designului arhitectural modern.

Acesta este rezultatul modului inedit şi curajos prin care s-a reuşit păstrarea personalităţii elementului central, Casă Memorială Spiru Haret şi reintegrarea lui în contextul urban prin medierea elementelor arhitecturale vechi şi noi, ajungându-se astfel la dezvoltarea unui complex rezidenţial cu un aer complet diferit faţă de restul locuinţelor obişnuite.

În ceea ce priveşte calitatea finisajelor şi a materialelor folosite, recomandarea noastră este una singură: Programaţi o vizionare pentru a vă convinge singuri