Zece dezvoltatori din Bucureşti încep peste 14.000 de locuinţe în următorul an, care vor fi gata până în 2019

Autor: Alina-Elena Vasiliu 14.07.2017

Zece dezvoltatori de locuinţe din Bucureşti au anunţat că vor construi peste 14.000 de apartamente până la finalul lui 2019, doar în câteva proiecte de mari dimensiuni. Lista dezvoltatorilor este împărţită între români şi străini, care „au pus ochii“ pe diferite zone din Capitală ce ar putea atrage cumpărătorii care vor fie să devină proprietarii locuinţelor în care stau, fie - în proporţie mai redusă - să investească în locuinţe pentru a le închiria ulterior. 

Sectorul 6, cunoscut deja ca unul dintre cartierele dormitor ale Capitalei, continuă să se extindă prin proiectele a cel puţin patru dezvoltatori. Consultanţii imobiliari spun că urmează şi alte tranzacţii cu terenuri pentru dezvoltări rezidenţiale. 

„Revitalizarea segmentului de tranzacţii cu terenuri în vederea dezvoltării de proiecte rezidenţiale reprezintă un factor pozitiv şi în acest moment există mai multe tranzacţii în desfăşurare, urmând să asistăm în continuare la noi anunţuri de proiecte“, mai spune Gabriel Voicu, director divizie New Homes în cadrul Coldwell Banker România.