Viitorul mall prinde contur. Catinvest vrea să modernizeze centrul comercial din zona Orhideea din Capitală

Autor: Bogdan Alecu 18.07.2017

Grupul francez Catinvest, care deţine patru centre comerciale în România, are în plan dema­ra­rea în perioada următoare a unei investiţii de mo­dernizare a centrului comercial Orhideea din Capi­tală, în condiţiile în care acesta este amplasat în centrul viitorului pol de bi­rouri din zona Grozăveşti.

Potrivit unor surse apropiate com­paniei, pri­mele pla­nuri urmează a fi comu­nicate în toamna acestui an. Carrefour Ro­mânia nu a oferit niciun comentariu pe această temă.

Compania a iden­tifi­cat formula de moder­ni­zare a centrului comercial, care implică păstrarea galeriei comerciale din faţa Carrefour şi mizează pe extinderea celeilalte laturi, însă cel mai probabil încă nu a primit autorizaţia de construire. De asemenea, potrivit aceloraşi surse, Carrefour a cerut ca activitatea hiper­mar­ke­tului ce funcţionează în cadrul centrului co­mercial să nu fie afectată de extindere.

Miza viitorului mall de la Orhideea o reprezintă faptul că este amplasat vizavi de noile pro­iecte de birouri  The Bridge şi Orhideea Towers ale Forte Partners şi CA Immo.