Mişcare curajoasă: La mai puţin de un an după dezastrul cu Note 7, Samsung nu renunţă la model şi pregăteşte lansarea noului Galaxy Note 8

Autor: Alex Ciutacu 18.07.2017

După mai puţin de un an de la momentul în care compania a retras de pe piaţă mii de produse Galaxy Note 7 pentru că prezentau pericol de explozie, Samsung pregăteşte lansarea modelului Galaxy Note 8, potrivit CNN Money.

„Modelul Galaxy Note 8 va fi lansat luna viitoare. Cel mai probabil va fi pus în vânzare în septembrie sau octombrie, în funcţie de ţară”, a confirmat marţi un purtător de cuvânt al companiei Samsung.

Iniţial, vestea a fost livrată de DJ Koh, directorul Samsung pe comunicaţii, care a spus într-o conferinţă de presă în Taiwan că modelul Galaxy Note 8 va fi lansat „în ultima săptămână din august”.

Samsung rămâne o companie consecventă în ceea ce priveşte perioada de lansare a modelelor Note, acestea fiind lansate de obicei în august pentru a da produsului timp pe piaţă înainte de lansarea noului model de la Apple din septembrie.

„Imaginea Galaxy Note 8 nu va fi afectată foarte mult de incidentele legate de Note 7 deoarece între timp Samsung a mai lansat modelele S8 şi Note Fan Edition”, spune Kiranjeet Kaur, analist al firmei de cercetare IDC.