Unde pot călători românii cu 90 de euro?

Autor: Mihaela Pascari 27.07.2017

Corali Holidays, touroperatorul specializat în transport cu autorcarul din România, pune la dispoziţia românilor care vor să viziteze Republica Moldova în perioada 6-8 octombrie, un circuit turistic care va costa 90 de euro pentru o persoană.

Circuitul include transportul cu autocarul cu însoţitor de grup şi un loc în cameră dublă cu mic dejun, cazarea fiind asigurată de un hotel din Chişinău.

“Românii încep să descopere Republica Moldova şi din punct de vedere turistic. De departe, cramele Cricova reprezintă principala atracţie. Acolo s-au investit mulţi bani în promovare şi în infrastructură şi, deşi este cel mai scump obiectiv turistic, este cel mai vizitat”, a spus Dumitru Luca, director general în cadrul Caroli Holidays.

În perioada circuitului, românii vor putea vizita cramele Cricova, complexul muzeal Orheiul Vechi, dar şi magazinul fabricii de bomboane Bucuria.

Plecările vor fi din Piteşti şi Bucureşti, pe ruta Ploieşti – Buzău-Focşani- Bârlad-Albiţa.

În ce priveşte preţurile din Republica Moldova, spre exemplu, bunurile alimentare de larg consum sunt cu 10-30% mai ieftine, în vreme ce bunurile nealimentare sunt similare celor din România, iar serviciile de cazare sunt cu 10-20 % mai ieftine.

Corali Holidays a introdus încă de anul trecut o serie de circuite turistice în Republica Moldova. A derulat de patru ori un circuit de patru zile care a cuprins vizita în Chişinău, Cricova, Orheiul Vechi sau Soroca.