Julien Ramillon, director adjunct Groupama, preia şi responsabilităţile de vânzări pentru că Horaţiu Roşca a intrat în concediu de paternitate

Autor: Claudia Medrega 01.08.2017

Julien Ramillon, director general adjunct al companiei de asigurări Groupama, preia de la 1 august responsabilităţile lui Horaţiu Roşca, director naţional de vânzări,  acesta urmând să intre în concediu de paternitate pentru o perioadă de un an.

„Deoarece ne preocupă în mod deosebit atât dezvoltarea profesională, cât şi personală, a angajaţilor noştri, le suntem mereu alături atunci când au nevoie de suportul nostru“, a declarat François Coste, director general al Groupama Asigurări. Pe durata concediului, responsabilităţile lui Horaţiu Roşca vor fi preluate de către Julien Ramillon, numit recent director general adjunct, funcţie în curs de validare de către Autoritatea de Supraveghere Financiară. 

Julien Ramillon s-a alăturat echipei Groupama Asigurări în noiembrie 2014. La aproximativ 10 ani de la intrarea pe piaţa locală, Groupama Asigurări se îndreaptă spre pragul de 1 mili­ard de lei din punctul de vedere al valorii primelor brute subscrise.