Câţi bani face oficial un videochat din România: Luxury Studio, afaceri de 30 mil. lei

Autor: Adrian Seceleanu 01.08.2017

Compania LTV Network SRL, care administrează un studio de videochat cu modele feminine în zona Piaţa Iancului din Bucureşti sub brandul „Luxury Studio”, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 30,07 mil. lei (6,7 mil. euro), de aproape patru ori mai mare decât cea obţinută în 2015, conform datelor disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.

Firma, care a declarat la Registrul Comerţului drept activitate principală consultanţa în tehnologia informaţiei - la fel ca subsidiarele giganţilor hi-tech IBM şi Microsoft, a obţinut un profit net de 0,6 mil. lei, de trei ori mai mare decât în anul 2015. Firma a declarat un număr mediu de 20 de angajaţi pentru 2016.

Compania deţinută de antreprenorii Cătălin Grosu şi Sorin Anghel susţine, în cadrul unor anunţuri de recrutare publicate pe portalul bestjobs.eu, că ar fi „singurul grup de studiouri de videochat din România care fiscalizează 100% din câştiguri”, adugând şi că activitatea firmei se desfăşoară „100% legal”.

O agenţie de pe piaţa locală, Gloria Agency, estima recent că piaţa de servicii de videochat din România ar reprezenta un business annual de 100 mil. euro, unde ar lucra 100.000 de modele.