Jean-Paul Pinchon, noul Director General Adjunct al Crédit Agricole Bank Romania S.A.

Autor: Roxana Rosu 01.08.2017

Crédit Agricole Bank Romania, subsidiara a grupului international Crédit Agricole S.A., l-a numit pe Jean-Paul Pinchon în funcţia de Director General Adjunct, responsabil cu zona de Business.

Inainte de a se alatura echipei din Romania, Pinchon a fost Vicepresedinte al Consiliului de Administratie al Crédit Agricole Polonia, pozitie pe care a ocupat-o din 2010. Intre 2007-2010, Jean Paul Pinchon a fost director general adjunct in Crédit Agricole Serbia, fiind responsabil de zona de retail, marketing, dezvoltare de produse si risk collection.

In varsta de 53 de ani, Jean-Paul Pinchon este un bancher cu experienţă internaţională, el lucrând atât pe pieţe mature, Franţa, cât si in zone economice emergente precum Serbia, Ungaria sau Polonia.

„Sunt nerabdator sa explorez mandatul meu in Romania prin definirea noii strategii comerciale si sa ma implic activ in transformarea si modernizarea proceselor de afaceri, in scopul imbunatatirii experientei si cresterii loialitatii clientilor si, implicit, a Crédit Agricole in Romania“, a declarat Pinchon.

Jean Paul Pinchon detine un masterat in Drept si Fiscalitate la Univeriste Paris II Pantheon- Assas, Institut de droit des affaires.