Noul CEO al Totalsoft: cererea de oameni este atât de mare încât România este o piaţă a angajaţilor; aceasta este cea mai mare competiţie cu care ne confruntăm

Autor: Adrian Seceleanu 08.08.2017

Cererea de oameni pe piaţa de IT este atât de mare încât piaţa din România este una în care angajaţii sunt cei care dictează regulile jocului, a declarat Yusuf Önder Eren, noul CEO al TotalSoft - unul dintre cei mai mari producători de soft de pe piaţa locală, în cadrul primei sale întâlniri cu media.

“Cred că cea mai mare competiţie din România este cea pentru oameni. Cererea este atât de mare încât piaţa este una a angajaţilor”, a spus Eren. El a preluat la 1 iunie conducerea companiei de la Liviu Drăgan, fondatorul firmei. Schimbarea a intervenit după ce TotalSoft a fost achiziţionată anul trecut de Logo Software, cel mai mare dezvoltator de software din Turcia.

Noul şef al TotalSoft a declarat că principalul său obiectiv este să reorganizeze compania în două divizii separate de business, proces care ar urma să fie finalizat în acest an.