Victor Ponta: „Este o mică mascaradă. Să fim sinceri noi ne facem că muncim, cel care a convocat sesiunea, domnul Dragnea, este în vacanţă, cvorum nu avem şi nu am luat nicio decizie, dar cică am făcut o şedinţă"

Autor: Cătălina Mănoiu 08.08.2017

„Este o mică mascaradă. Să fim sinceri noi ne facem că muncim, cel care a convocat sesiunea, domnul Dragnea, este în vacanţă, cvorum nu avem şi nu am luat nicio decizie, dar cică am făcut o şedinţă. Mi se pare neserios şi mi se pare că ne facem de râs”, a declarat deputatul PSD Victor Ponta.

Victor Ponta a precizat că nu a mai auzit până acum despre şedinţe telefonice ale Biroului Permanent.

„Nu am mai auzit până acum şi vorbeam cu colegii mei în bancă acum că orice abuz pe care îl faci, la un moment dat când nu mai eşti la putere o să-l facă ceilalţi şi o spun şi autocritic, adică toate abuzurile pe care le-a făcut PD până în 2012, după aceea le-a făcut USL când aveam noi majoritate, acum data viitoare când o să aibă altcineva majoritate o să facem şedinţă cu doi şi dacă PSD o să critice o să spună că: <<Uite aţi făcut şi voi>>. Acesta este genul de greşeală pe care o faci şi după aceea o plăteşti foarte scump. Eu cred că trebuia să fie cvorum normal, dar la un moment dat vor face şi alţii la fel şi nu o să poţi să-i critici”, a răspuns Victor Ponta, solicitat să comenteze declaraţia lui Florin Iordache, potrivit căreia şedinţa Biroului Permanent a avut loc telefonic.

Cât priveşte absenţa lui Dragnea, Ponta a susţinu tcă „poate” liderul PSD „a prins un bilet mai ieftin de vacanţă”.