Noul CEO al TotalSoft: Principalele mele ţinte sunt reorganizarea companiei în două divizii şi crearea unor produse uşor de vândut prin parteneri

Autor: Adrian Seceleanu 09.08.2017
Industria locală hi-tech a crescut spectaculos în ultimii zece ani, spuneYusuf Önder Eren: „Se poate spune despre România că este o Indie a Uniunii Europene“.

TotalSoft, unul dintre cei mai mari producători de software din România, care a fost achiziţionat în toamna anului trecut de grupul Logo din Turcia, va fi reorganizat în două divizii principale de business şi va lansa produse standardizate care să poată fi vândute uşor prin parteneri. Termenul de îndeplinire a celor două obiective este decembrie 2017 pentru reorganizare şi primul trimestru al anului 2019 pentru lansarea produselor standadizate. „Principalul meu obiectiv este să reorganizez TotalSoft în două divizii separate de business, cu două echipe diferite. Una dintre este cea de Enterprise Application Solution - de soluţii dedicate companiilor şi care va fi concentrată în special pe piaţa din România -, iar cea de de-a doua va fi Financial Services Unit - care va avea ca produs principal Charis­ma Leasing, soluţie care are deja o bază semnificativă de clienţi pe plan local şi internaţional. Am decis să înfiinţăm o divizie de business separată pentru că am văzut un ma­re potenţial de creştere, pe care ne dorim să îl susţinem prin alocarea de resurse şi re­crutarea de talent“, a explicat şeful TotalSoft. Fiecare dintre divizie va avea un director executiv. „Va fi ca un director general al unei companii“, a declarat Yusuf Önder Eren.