Simona Halep, la un meci distanţă de primul loc în clasamentul mondial: "Sunt flămândă de victorii, e o provocare mare!". La ce ORĂ va începe marea finală

Ziarul Financiar 20.08.2017

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Cincinnati după ce a învins-o pe Sloane Stephens, scor 6-2, 6-1, potrivit ProSport.

Pentru sportiva noastă urmează confruntarea cu Garbine Muguruza din ultimul act al competiţiei, partidă ce o poate duce pe Halep pe primul loc în clasamentul mondial.

"Cred că am jucat cel mai bun tenis al meu. Nu trebuia să-mi aduci aminte că Muguruza m-a învins de două ori pe hard. Voi veni, voi da totul şi poate voi câştiga de data asta. Sunt flămândă de victorii, e o provocare mare şi o mare oportunitate", a declarat Halep la finalul meciului cu Stephens.

Finala de la Cincinnati, dintre Simona Halep şi Garbine Muguruza, locul 6 WTA, se va disputa, duminică, de la 21.00.  

Halep s-a mai întâlnit de trei ori cu Muguruza, iar sportiva clasată pe locul 6 în ierarhia WTA s-a impus în două rânduri. Muguruza a câştigat în 2014, în turul al doilea al turneului de la Wuhan, şi în 2015, la FedCup. Halep s-a impus în 2015, în optimile turneului de la Stuttgart, scrie ProSport.