Noul gazon a fost montat pe Arena Naţională

Ziarul Financiar 21.08.2017

Potrivit liberalului Ciprian Ciucu, consilier în cadrul Consiliul Ganeral al Municipiului Bucureşti (CGMB), noul gazon de pe Arena Naţională a costat aproximativ 200.000 de euro.

Pe de altă parte, viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că Primăria Capitalei nu a plătit pentru acest gazon, costurile de schimbare a gazonului fiind suportate de Federaţia Română de Fotbal (FRF).

Noul gazon este produs în România, a fost însămânţat în septemrbie 2016 şi aclimatizat pe condiţiile din ţara noastră, potrivit Primăriei Capitalei.

Ultima schimbare de gazon de pe Arena Naţională a avut loc în octombrie 2016, iar suprafaţa a fost adusă din Ungaria.

Miercuri, 23 august, este programat returul confruntării dintre echipa de fotbal FCSB şi Sporting Lisabona, echipa care a terminat pe locul trei, anul trecut, în campionatul de fotbal din Portugalia. În primul tur, disputat la Lisabona, scorul a fost 0-0. Echipa care va câştiga meciul de la Bucureşti va juca, în toamnă, în grupele Ligii Campionilor, cea mai importanta competiţie fotbalistică dintre cluburi, la nivel internaţional.