Ce spun chiriaşii mallului Park Lake din cartierul Titan la un an de la deschiderea centrului comercial: „Avem rezultate bune, dar nu am atins încă potenţialul maxim“

Autor: Alina-Elena Vasiliu 25.08.2017
Ingo Nissen, reprezentantul Sonae Sierra, unul dintre dezvoltatorii mallului Park Lake din cartierul Titan din Capitală, spune că, până la 1 septembrie, când mallul va împlini un an, va fi atinsă ţinta de trafic de zece milioane de vizitatori.

La aproape un an de la deschi­de­re, centrul comercial Park Lake Plaza, de lângă Parcul Titan, con­struit pe fosta platformă IOR, caută în continuare chi­riaşi pentru câteva spaţii din mall, deşi dez­voltatorii au „rotit“ câţiva dintre chiriaşi şi au adus nume noi pe piaţa locală, cum este cazul retailerului de modă Forever 21. Marţi dimineaţă, în jurul orei 10, vizi­ta­torii erau răsfiraţi prin magazine, o at­mos­feră care ar putea fi pusă pe seama vremii mo­horâte şi a orei la care, în general, oa­me­nii sunt la serviciu. Însă vânzătorii din câteva ma­gazine spun că aceasta este de fapt starea generală.