Lupta pe averea lui Dan Adamescu continuă: După mai multe încercări, Alexander Adamescu, fiul a reuşit să o dea jos de la conducerea celebrului magazin Unirea din centrul Capitalei pe Carmen Adamescu, ultima soţie a tatălui lui

Ziarul Financiar 01.09.2017

Lupta pe averea celebrului om de afaceri Dan Adamescu, decedat în primăvară, şi-a mai consumat un episod.

Alexander Adamescu, fiul, care locuieşte la Londra a reuşit să o dea jos din fruntea magazinului Unirea din Capitală pe Carmen Adamescu, ultima soţie a tatălui lui. Magazinul Unirea are o valoare bursieră de 238 de mil. lei.

The Noca Group Investment, compania holding a lui Dan Adamescu, deţine 74% din acţiunile magazinului iar SIF Muntenia deţien 10%.

Joi a avut loc AGA unde au fost respinse rapoartele de activitate pe 2015 şi 2016 şi bugetul de venituri şi cheltuieli pentru 2017.

The Nova Group a votat pentru revocarea din toate funcţiile deţinute în cadrul societăţii de către Carmen Adamescu, respectiv preşedinte al Consiliului de Administracţie şi director general.

Acţionarul principal l-a numit la conducerea magazinului pe Alexander Adamescu.

Alexander Adamescu şi Carmen Adamescu nu au avut cea mai bună relaţie, iar acest lucru se vede când se discută împătţirea averii lui Dan Adamescu, care a deţinut printre alte bunuri şi cea mai mare societatte de asigurări din România ASTRA, intrată în faliment.

Alexander Adamescu are dosar legat de  afacerile grupului în România.

Vedeţi aici documentul oficial publicat la BVB