Marjă de profit de peste 30% pentru Clinica Medicală Hipocrat 2000, al 14-lea jucător de pe piaţa serviciilor medicale private

Autor: Mirabela Tiron 11.10.2017

♦ Acţionarii clinicii sunt irakienii Shekhel Nawshar şi Qasabnabil Jamal Sheakhel, potrivit datelor de la Registrul Comerţului.



Compania Clinica Medicală Hipocrat 2000, un jucător de talie mijlocie de pe piaţa serviciilor medicale private, ce operează o reţea de centre în Bucureşti şi provincie, controlate de acţionari irakieni, a raportat anul trecut afaceri de 31,7 milioane de lei şi un profit net de 10,7 milioane de lei, adică o marjă de profit de 33%, aceasta fiind cea mai mare marjă de profit din topul celor mai mari 20 de companii din acest sector, potrivit calculelor ZF.
 
Operatorul unde lucrează cir­ca 300 de an­gajaţi ocu­pă locul 14 în topul celor mai mari 50 de ju­că­tori de pe piaţa ser­viciilor medi­ca­le private (com­panii cu cod CAEN 8622-acti­vi­tăţi de asistenţă me­dicală spe­cia­lizată).
 
Reţeaua ad­mi­nistrează cinci centre în Capitală şi alte cinci centre în pro­vincie, dar şi un labo­rator de analize me­dicale  şi oferă şi servicii de ambulanţă.