Lovitură de imagine: Banca Transilvania va plăti 600.000 de euro pentru ca Sala Polivalentă Cluj-Napoca să poarte numele băncii

Autor: Vasile Magradean 17.10.2017

Sala Polivalentă Cluj-Napoca va purta numele Băncii Transilvania, după ce Consiliul Local al municipiului a avizat favorabil protocolul care prevede că această bancă va achita 600.000 de euro pe o perioadă de 5 ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul Sălii Polivalente Cluj-Napoca, Ionuţ Rusu, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că procedura prin care firmele interesate puteau depune oferte pentru a da un nume sălii s-a derulat în perioada 1 septembrie – 9 octombrie.

”În luna iulie am prezentat iniţiativa noastră de a da un nume Sălii Polivalente, după care am demarat o procedură internă în care am stabilit că în perioada 1 septembrie – 9 octombrie firmele interesate care doresc să dea numele sălii pot depune oferte. În urma acestui demers, a reieşit că singura ofertă concretă a fost a Băncii Transilvania, iar negocierile s-au finalizat marţi, zi în care Consiliul Local Cluj-Napoca a şi avizat favorabil protocolul prin care Sala Polivalentă va purta numele Băncii Transilvania. Suma care va fi plătită de bancă este de 600.000 de euro pe o perioadă de 5 ani, iar banii îi vom folosi pentru acoperirea unor costuri suplimentare date de practicarea orelor de sport în sală şi a unor cheltuieli”, a spus Rusu.

Potrivit acestuia, Banca Transilvania şi-a asumat şi o investiţie în sportul clujean de 40 de milioane de lei în următorii 5 ani.

Potrivit lui Ionuţ Rusu, în următoarele două săptămâni va fi semnat contractul cu Banca Transilvania, perioadă în care se va stabili exact şi noua denumire a Sălii Polivalente Cluj-Napoca.

Sala Polivalentă Cluj-Napoca a fost inaugurată în octombrie 2014, fiind cea mai modernă din România, investiţia ridicându-se la 70 de milioane de lei.

Sala are peste 9.300 de locuri şi a găzduit până acum competiţii sportive de nivel european, dar şi concerte ale unor artişti celebri.