Gabriel Vişan, Leadership Management International: Industria de educaţie în top management este neacoperită în România

Autor: Cristina Bellu 19.10.2017

Fondată în America în 1960 de Paul J. Meyer, compania Leadership Management International a reuşit de-a lungul timpului să îşi extindă activitatea, fiind acum prezentă în aproape 80 de ţări din lume. În România, compania operează din 2002 şi oferă consultanţă  cu precădere pe segmentele care vizează atitudinea şi planul de acţiune şi mai puţin în zona de transfer de cunoştinţe, celor 300 de clienţi pe care îi are.

“Industria de educaţie în top management este neacoperită încă în România. Noi începem cu trainingul de la CEO în jos şi coborâm până la nivelul de management unde există oameni în subordine şi vor să capete cunoştinţe pentru a-şi forma bazele profesionale.”, a spus Gabriel Vişan, Master Licentiat, Leadership Management International şi Institute of Microtraining ĂARND, în cadrul evenimentului Forumul investitorilor în franciză, organizat de Ziarul Financiar.

Alte declaraţii:

Jobul meu este să am grijă de francizaţi. Ei sunt partenerii mei. Fiecare are anumite pasiuni, copetenţe şi expertiză care se poate transmite companiilor.

În momentul în care ajuţi pe cineva să fie bun în viaţa profesională, cu siguranţă că şi planul personal se va îmbunătăţi.

Căutăm persoane cu experienţă în top management sau vânzări, proactive, competente şi motivante, oameni cu atitudine etică şi dedicare.
Investiţia în franciză este de 7.500 de euro şi se recuperează în circa 9-12 luni de zile.

Chiar dacă activăm într-o zonă relativ mică, estimată la 30-40 de milioane de euro, industria de educaţie are o profitabilitate ridicată.

În momentul in care ajuti pe cineva sa fie mai bun in iata profesionala cu siguranta viata lui personala se imbunatateste semnificativ.
Cautam persoane cu experienta in top management sau vanzari, proactive, competente si motivante, oameni cu atitudine etică şi dedicare