Magdalena Hueni, International Franchise Director, Reisswolf: Franciza noastră poate începe de la 15.000 de euro pe linie de business, iar cu ajutorul consultanţei noastre poţi pune francize pe picioare în trei luni

Autor: Alex Ciutacu 19.10.2017

Suntem o afacere de familie din 1986, business născut în Hamburg, extins în peste 30 de ţări, colaborând cu 65 de parteneri, de pe trei continente, iar consultanţa, brandul şi modelul de business ajută un antreprenor să pornească la drum cu franciza Reisswolf în maxim trei – patru luni, spune Magdalena Hueni, International Franchise Director, Reisswolf în cadrul evenimentului Forumul Investitorilor în Franciză.

Mă bucur că sunt peste 200 de persoane la acest eveniment interesate de oportunităţi de business în România, pentru că IMM-urile sunt inima unei economii.

Povestea mea în România începe cu povestea Reisswolf în România, pentru că în 2008 am primit sarcina de a conduce franciza, de la şeful meu. Lucram la o multinaţională, era un mediu plăcut, şi mi s-a spus, că de a doua zi voi toca hârtie şi va trebui să încep să înţeleg acest business. Peste 5 ani am primit sarcina de a fi coordinator pe Europa de Est, central şi Asia, pe 20 de ţări.

Suntem foarte concentraţi pe a le oferi partenerilor noştri soluţii complete de document management.