Liviu Nistoran, creatorul brandului de gadget-uri Evolio, ales preşedinte al Romgaz, compania listată cea mai generoasă cu bugetul de stat

Autor: Dan Grigore Ivan 23.10.2017
Romgaz este compania de stat de pe bursa bucureşteană care a oferit cele mai mari dividende statului român, respectiv 1,55 mld. lei în acest an, de trei ori mai mult faţă de anul trecut.

Liviu Nistoran, 49 ani, a fost ales preşedinte al boar­dului producătorului naţional de gaze naturale Romgaz Mediaş (SNG), controlat în proporţie de 70% de către statul român, după ce Gheorghe Gabriel s-a retras din această funcţie şi din cea de membru al consilului de administraţie. Liviu Nistoran, licenţiat în Inginerie Electrică în cadrul Univer­sităţii Politehnice Bucureşti în 1994, a fost numit în boardul companiei energetice în septembrie, pe un mandat provizoriu de patru luni. Romgaz este compania de stat de pe bursa bucureşteană care a oferit cele mai mari dividende statului român, respectiv 1,55 miliarde lei în acest an, de trei ori mai mult faţă de anul trecut.