Un start-up pe zi: Trei antreprenori din Bucureşti speră la afaceri de 150.000 de euro cu un restaurant de burgeri

Autor: Simona Tatu 25.10.2017
Un burger costă între 29 şi 38 de lei, în timp ce o porţie de coaste de porc este 35 de lei.


Mihai Andrei, Ionuţ Andrei şi Ramona Dumitru au deschis în 2016 un restaurant de burgeri în Bucureşti, pe lângă Calea Moşi­lor, şi speră ca în 2017 să ajungă la afaceri de 150.000 de euro. Până în prezent, investiţia în restaurantul 3Kombinat a fost de 100.000 de euro. 

„Afacerea este deţinută de trei asociaţi, care înainte au activat în domenii diferite precum domeniul bancar, aviaţie şi HoReCa. Până în momentul de faţă, investiţia s-a ridicat la aproximativ 100.000 de euto, bani proveniţi atât din economii, cât şi din împrumuturi“, a spus Andrei Mihai, unul dintre proprietarii restaurantului 3Kombinat.